Spelregels

  • Hoe werkt het precies?

    Leuk, zo’n spitsmijden project, maar hoe werkt het precies? Op deze pagina lees je alles over spelregels, hoe je je kunt aanmelden en wat voor beloningen je kunt verdienen.

Play

MEEDOEN

Je kunt met Slim Op de A27 meedoen als je regelmatig in de spits over de A27 rijd van Stichtse Brug naar Utrecht Noord (of een van de eerdere afslagen). In juni en juli 2017 en in december 2017 is er een verkeersonderzoek uitgevoerd, hiermee hebben wij bepaald of je in aanmerking komt voor Slim op de A27. Als je voldoet aan het profiel, heb je een brief thuis ontvangen met daarin een uitnodiging om mee te doen. Heb je die niet gehad, maar denk je dat je wel in aanmerking komt? Check dan claim-je-kenteken.nl. Als je van mening bent dat het daarna nog steeds niet klopt, mail dan naar info@slim-op-de-A27.nl.

Download daarna de Positive Drive app en meld je aan met de code die je hebt gekregen. Let op: de code is hoofdlettergevoelig. Let op2: Slim op de A27 is inmiddels afgelopen.

LOG IN MET JE CODE

Open de app en registreer je. Je kunt je gemakkelijk registreren via Facebook, Twitter of via een e-mailadres. Meteen na registratie volgt een introductie over het gebruik van de app. Kies daarna in het menu linksboven voor ‘Campagnecode invoeren’ en vul hier jouw persoonlijke campagnecode in. Deze kun je vinden in de brief. Klik daarna op OK. Om aanspraak te kunnen maken op je beloning vragen we je om de volgende stappen te doorlopen:

1Vul je persoonlijke gegevens in. Deze gegevens worden gebruikt om jouw beloningen en gewonnen prijzen toe te kunnen sturen. Daarnaast worden je gegevens gebruikt ter controle van je deelname.

2Vul vervolgens je bankgegevens in. Door je bankgegevens in te vullen, kunnen we je beloning naar je overmaken.

3 Ga akkoord met de “Deelnemersvoorwaarden”.

Je bent nu klaar om te gaan mijden. Je een beloning verdienen met het spitsmijden tot 23 februari 2018.

GEDURENDE DE MIJDPERIODE

Om je mijdingen te behalen is het belangrijk dat je de app Positive Drive aanzet. Op basis van je getoonde gedrag bepalen wij of je al dan niet een mijding hebt behaald. Je kunt mijden door eerder of later te vertrekken zodat je buiten de spits reist. De ochtendspits duurt van 6:30 tot 9:30 uur en de avondspits van 15:30 tot 18:30 uur.

Je kunt ook mijden door de auto te laten staan en de fiets of het openbaar vervoer te nemen of door thuis te werken. Belangrijk is dus dat je altijd een route laat tracken als je een mijding wilt behalen. Niet getrackt = niet gemeden. Ga je bijvoorbeeld met de trein, laat je dan tracken of werk je thuis, zet de thuiswerkmodule aan. Heb je hier vragen over of snap je niet hoe dat werkt, stel dan je vraag via info@slimopdeA27.nl. Daarnaast controleren we door middel van de kentekenregistratie met ANPR-camera’s of je daadwerkelijk de spits hebt gemeden. Hieronder kun je zien waar je niet gezien mag worden tijdens de spitsperiodes. 

In een persoonlijke sectie in de Positive Drive app kun je als deelnemer gedurende de beloningenlooptijd 24 uur per dag inzicht verschaffen in je actuele gegevens.

MIJDEN

Er zijn verschillende stukken op de A27 en het omliggende wegennet die je tijdens de ochtendspits (van 06:30 uur tot 9:30 uur) gaat mijden. Op het kaartje controleren we op alle rood aangegeven wegen met kentekenregistratie. Je moet je voor een succesvolle mijding echter laten tracken via de app. Met de app mag je niet gezien worden in het zwarte vak.

1 De A27 tussen Eemnes en Hilversum, tussen Hilversum en Bilthoven en tussen Bilthoven en Maarssen.

2De N417 tussen Hilversum en Hollandsche Rading en tussen Nieuwe Wetering en Groenekan.

3A27 over de Stichtse Brug in de ochtend- en avondspits (avondspits alleen voor punten)

4Omliggende wegennet Baarn-Hilversum, het omliggende wegennet over Soest en over Bilthoven

5De N301 ter hoogte van Nijkerkersluis van noord naar zuid en de N201 in de Gemeente Hilversum. De N403 over de Loosdrechtse Plassen.

6De A1 richting A28 en de afslag op de A6 over de Hollandse Brug van Noord naar Zuid richting Hilversum.

BELONINGEN

Omdat we snappen dat het veranderen van je reisgedrag niet zomaar gaat, willen we je belonen voor de mijdingen die je maakt. Mijd je tijdens de ochtendspits, dan word je de eerste drie maanden geldelijk beloond. Je kunt tot wel €260,- verdienen! Voor elke mijding krijg je namelijk €3,-, maar mijd je een volle week? Dan krijg je een bonus van €1,- voor elke mijding.

Na de eerste drie maanden gaat de geldelijke beloning weg, maar krijg je dezelfde beloning in abonnementen uitbetaald. Tegen die tijd benaderen we je om te vragen wat je favoriete abonnementen zijn. Zolang je tijdens dit project blijft mijden, houd jij je abonnement. 

      

Mijd je tijdens de Avondspits de A27 tussen Knooppunt Eemnes en de Stichtse Brug? Dan verdien je 10 punten voor elke mijding die je maakt. Met deze punten maak je kans op prijzen, of krijg je korting in de webshop. Voor het aanbod van de prijzen en kortingen, bekijk de Gameroom in de app. 

Je kunt mijden op basis van jouw zogenaamde referentieniveau. Blijkt uit onze gegevens dat je tijdens het verkeersonderzoek gemiddeld 3 keer per week gezien werd op de A27, dan kun je maximaal 3 mijdingen per week behalen. Maar om de volle 3 mijdingen te behalen, is het wel de bedoeling dat je de gehele week tijdens de spits niet op de A27 wordt gezien.

Prijzenpartners:

 
Logo De Persgroep Nederland